24. marraskuuta 2016

Pieni puutarhuri

Eläminen sujuu taas paremmin, yliopistoonkin on jo tottunut alkujärkytyksen haihduttua. Suurimmaksi osaksi tämä on ihan kivaa, muutama kamala kurssi vaan söi opiskelumotivaation hetkeksi kokonaan. Lisäksi kohta pääsee joululomalle ja ehtii taas tehdä kaikkea kivaa! Ehkä saan taas päivitettyä blogiakin useammin kuin kahdesti kuussa, jos piirrän lomalla vähän varastoon :D

8 kommenttia:

 1. Voi että miten söpö, tulee vähäsen mieleen lilosta ja stitchistä se stitch :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei totta muuten! Oi se oli yks mun lempparileffoista pienenä c:

   Poista
 2. SÖPÖ :3 oon kysynyt joskus yli vuosi sitten varmaankin, mutta kysyn uudelleen: millä kynillä sä teet nämä? Sillä ajattelin, että haluaisin jotku hyvät väritystussit mun värityskirjan kaveriksi; sellaiset, jotka ei heti kuivu ja jotka ei menis paperista läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 käytän Copic markereita sekä ShinHanin Touch -kyniä. Kummatkin on aika hintavia, mutta pysyvät pitkään hyvinä. Omani ovat kylläkin melkein kaikki jo kuivia, kun en ole niitä melkein yhtään ehtinyt käyttää. Myös Promarkereita olen käyttänyt paljon, niistäkään ei mitään pahaa sanottavaa. Tosi laadukkaita tusseja ja suosittelisin, ellet hakisi tusseja jotka eivät mene läpi paperista. Nämä nimittäin menevät sujuvasti läpi vähän kaikesta :/ mutta niin ne paremmat tussit tuppaa tekemään, en ole löytänyt tämänkaltaisia tusseja jotka eivät menisi läpi.

   Poista
 3. Todella suloinen otus :3 Kiva kuulla että olet sinäkin tottunut yliopistoelämään :) Tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista