1. lokakuuta 2016

Ankkakissa

Ohoh, viime postauksesta about kuukausi. Mulla ei koskaan ole ollut näin pitkää postaustaukoa ja nyt hävettää. Elämä viimeisen kuukauden aikana on vaan ollut niin kamalaa ja kiireistä, ettei oikein millekään ylimääräiselle ole ollut aikaa. Koulujutut vie kaiken vapaa-ajan, en ole ehtinyt piirtää, lukea romaaneja, olla poikaystävän kanssa (vaikka yhteen muutettiin), nukkua kunnolla tai yhtään mitään muutakaan kivaa. Pelkkää koulua. Tämä on ihan kamalaa. Noh, ehkä tämä tästä helpottuu vielä joskus. Yritän nyt taas pikkuhiljaa alkaa postailla, nyt sain onneksi väännettyä nopean minipiirroksen tänne ettei blogi ihan kuole pystyyn vaikka lukijoita on taas kadonnut kymmeniä :c Alkoiko jollain muulla uusi koulu? Miltä tuntuu? Toivottavasti on kivempaa kuin mulla!

4 kommenttia:

 1. Vähänkö olet hyvä piirtää!!! jään lukijaksi! BTW tykkään itsekkin piirtää :)

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kovasti c: joo piirtäminen on kyllä hirmu mukava harrastus.

   Poista
 2. Ei alkanut koulu mutta kahta osa-aikatyötä tehdessä vapaa-aikaa riittää lähinnä päiväunien ottamiseen ja pakollisiin arjen askareisiin. :D Älä ota stressiä blogista, välillä tulee pidempiä taukoja ja se on ihan ymmärrettävää. Kyllä se tilanne varmasti siitä jossakin vaiheessa edes vähän helpottuu ja asiat järjestyy. :)
  Hurjasti tsemppiä koulussa ja arjessa jaksamiseen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, sullapa on paljon ohjelmaa sitten :o Ja kiitos kovasti ihanista sanoista, piristi ♥ tsemppiä sullekin jaksamiseen!

   Poista