10. elokuuta 2016

Havaintoja

Totesin, ettei mulla useimmiten ole täällä mitään fiksua sanottavaa, taiteilut tässä se pääasia kuitenkin on. Siispä päätin jättää turhat väkisinväännetyt täytehöpinät kirjoittamatta ja laittaa postauksiin tekstiä vain, kun jotain asiaa on. Antaa kuvien tästä lähtien siis puhua puolestaan.

6 kommenttia:

 1. Ei mua ainakaan ole mitenkään sun höpinät häirinneet, mutta ymmärrän toki jos haluat pitää blogin taide painotteisena.
  Tsemppiä muuten ihan hurjasti yliopiston aloittamiseen, selviät siellä varmasti hyvin tai jos et hyvin niin ainakin vähintään hengissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ettei ole häirinnyt ja kiva että ymmärrät tämän päätöksen c: Ja kiitos paljon!

   Poista
 2. Todella kaunis ja persoonallinen kuva♥ Ei tosiaan kannata väkisin vääntää tekstiä sillä postauksesi on mahtavia myös kuvaåainoitteisina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c: ja kiva että olet samaa mieltä tekstiasiasta

   Poista
 3. Tosi hieno kuva :) Itekkin olen ajatellut siirtää tota omaa blogiani kuvapainotteiseksi, eli kaikki turhanpäiväiset huuhaat jätän pois. Sun blogisi on kiva, oli sitten sitä tekstiä tai ei.

  Liian pitkästyttävät tekstit kuitenkin loppupeleissä vievät lukijoita pois, se on valitettava fakta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :3 joo tottahan se on ettei huonoja tekstejä kukaan jaksa lukea, mieluummin sitten ilman jos tuntuu siltä ettei järkevää tekstiä synny!

   Poista