27. heinäkuuta 2016

Designlamppu opiskelijabudjetilla

Olipa kerran eräs kaunis ja lämmin kevätpäivä Tampereella. Viimeinen pääsykokeeni oli ohi, fiilis loistava ja pitkästä aikaa minulla ei ollut mitään muuta kuin aikaa. Päätin kyytiä odotellessani koluta Tampereen sisustus- ja designliikkeitä, jos vaikka jotain hauskaa löytyisi. Tähän väliin on varmaan kerrottava, että rakastan designia ihan liikaa ja haaveideni sisustus maksaisi varmasti enemmän kuin unelmieni talo..

Päiväni oli mukava, löysin kaikkea pientä kivaa tulevaan kotiini. Jossain vaiheessa tein kuitenkin valtavan virheen astuessani ihan viattoman näköiseen sisustusliikkeeseen. Heti sisään päästyäni katseeni nimittäin kiinnitti seinällä roikkuva MAAILMAN TÄYDELLISIN LAMPPU. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Juoksin apinan luo ja meinasin purskahtaa itkuun hinnan nähdessäni, ei opiskelijan ole järkeä käyttää satasia yhteen lamppuun.. Niinpä palasin kotiin murtunein sydämin, ilman apinaa.

Sydänsuruista toivuttuani tartuin kolmen euron savipakettiin ja päätin vääntää itselleni pienen lohdukeapinan. Odotukset ulkonäön suhteen eivät olleet korkealla, mutta oikeastaan tekele on aika söpö. Ajattelin laittaa sen ikkunalaudalle hengailemaan ja ripustaa käsiin LED-valonauhaa. Eiköhän tällä opiskelijabudjettiin sopivammalla korvaavalla ratkaisulla siihen asti pärjää, että löydän jostain merirosvojen aarteen tai voitan lotossa.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo apinalamppu *___* harmi kun on niin kallis

  VastaaPoista
 2. Aivan käsittämättömän ihana ja persoonallinen sisustuselementti olisi tuo siellä liikkeessä kuolaamasi apina ♥___♥ Todella suloinen myös sinun tekemäsi apina :3 Hauska idea tuo led-valojen lisääminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sain jonkun muunkin ihastumaan tohon lamppuun >:3 ja kiitos!

   Poista