28. kesäkuuta 2016

Uudet tussit

Kävin tosiaan vähän aikaa sitten äidin kanssa pikaisesti Tukholmassa shoppailemassa. Oli tosi kiva reissu ja paljon kaikkea ihanaa sisustusjuttua löytyi (varsinkin Lagerhaus oli mahtava), mutta myös Pen Storessa ehdin käydä kuolaamassa. Kauppa oli aivan ihana, valtavasti vihkoja ja kyniä ja ihan kaiken olisin tahtonut ostaa. Muutama juttu sieltä sitten tarttuikin (äidin kustannuksella) mukaan, näiden tussien lisäksi ohuen ohut musta tussi ja sellainen kiva kynänpidike jota en kyllä osaa yhtään kuvailla. Saattaa olla että postaan siitä vielä joskus jotain.

Nämä uudet tussit ovat siis merkkiä Touch ja yllä näkyy pieni testailu, alla taas vähän ulkonäköä ja silleen. Tussit ovat aika samanlaiset kuin Copicit, jälki on ehkä pienesti siistimpi. Tosi kivat siis :3 ostettiin vain perusvärit, ehkä joskus myöhemmin lisää.. Tuonne kauppaan haluan kyllä vielä joskus takaisin! Viimeistään, kun voitan Lotossa.


2 kommenttia:

  1. Hei näyttää superkivoilta noi tussit! Et sattuis yhtään muistamaan noiden hintaa? Ja tykkään linnusta, jotenkin niin söpön näköinen ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos :3 hmmm... Tarkkaa hintaa en muista, mutta taisivat olla aika samaa hintaluokkaa kuin Copicit, ehkä inan halvempia, eli pakkaus oli ehkä jotain vähän alle parikymppiä euroissa c: On kyllä kivoja tusseja, kannattaa testata jos niitä jostain saa käsiinsä!

      Poista