21. kesäkuuta 2016

Kaunokirjoitus

Olen varmaan joskus täällä blogissakin maininnut, että innostun helposti ja usein ihan kummallisista asioista? Tällä kertaa se asia sattuu olemaan kaunokirjoitus. Ei siis se kamalan hankala ja ruma, jota mulle ala-asteella opetettiin, vaan se vanha kauno, jossa kaikki kirjaimet yhdistyvät ihanasti toisiinsa. Päätin tosiaan siis alkaa opetella sitä itsenäisesti, sillä olisi kiva tehdä vaikka muistiinpanoja kun se on niin nättiä ja kuulemma tosi nopeaa kirjoittaa, kun sen oppii. Älkää silti huoliko, tuskin aion enempää tänne blogiin kaunoa tunkea, tämän alkuinnostuksen halusin vain täällä jakaa :''D en kyllä ihan tajua miten voin olla tällaisesta asiasta näin innoissani..

4 kommenttia:

 1. Se on vaan ihanaa kun jaksaa innostua asioista, vaikka sitten vähän kummallisistakin :) Kaunokirjoitusta ei taideta jatkossa enää edes opettaa kouluissa, jää sekin pian jo historiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on musta vähän surullista että sen opetus lopetetaan :/ mua harmittaa myös se ettei mun ikäluokalle opetettu enää koulussa kunnon kaunoa. Mutta kaipa tälle kehitykselle on joku järkevä peruste.

   Poista
 2. Et oo ainut joka innnostuu ihan oudoista asioista, täällä toinen jolla ihan sama juttu :D Nyt muuten alkaa innostaa itseäkin tuo vanhanaikainen kaunokirjoitus, olisihan se kätevä osata nopeasti kirjoittaa ja kivan näköistäkin... Mutta siis pointtina että älä kaunoharjoituksia turhaan jätä pois blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että muutkin innostuu hassusti :3 ja joo kannattaa koittaa tätä, on oikeastaan tosi rentouttavaa! Ja hauskaa että oot tota mieltä, ajattelin että tästä olisi vaikea saada selvää ja joku ärsyyntyisi jos postaisin näitä enemmän. Ehkäpä sittenkin aina joskus julkaisen näitä c:

   Poista