23. toukokuuta 2016

Ylioppilasjuhlakutsukortit

Kuten arvata saattaa, en tyytynyt tylsiin yo-kutsuihin tyylillä "valokuva kukasta ja lakista, jee", vaan väänsin kiireideni keskellä läjän kutsukortteja, jotka taatusti ovat uniikkeja. Tietysti unohdin ottaa kuvia valmiista kutsukorteista, mutta sentään keskeneräisistä muistin ottaa. Piirsin tosiaan ääriviivat mustalla tussilla ja sitten niitä tulosteltiin valtava läjä, niin hullu en ole että jokaisen kortin erikseen piirtäisin. Tulostuksen jälkeen väritin ilmapallot vesiväreillä, leikkasin kutsut erilleen, liimasin tekstit toiselle puolelle ja lähettelin ympäri maailmaa. Mielestäni kutsuista tuli tosi söpöt, ainakin ihan mun näköiset! Millaisia kutsuja teillä on ollut?

10 kommenttia:

 1. Saako ton pohjan sulta omiin kutsuihin ensivuodeksi? Olisi tosi kivaa kun en itse osaa piirtää ja tykkään tuosta ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toki, lähetät vaan mulle sähköpostia c: Kunhan et väitä omaksesi niin mielihyvin voin tätä kyllä jaella.

   Poista
 2. Oi vitsi miten kiva idea! :)
  http://kanervanniina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. vautsi miten kivoilta näyttää!

  https://adorabledreamss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi kivoilta kutsukorteilta tuon kuvan perusteella, ihanan persoonalliset♥ Itse lähettelin vuosi sitten kutsuja joissa oli minun ehkä kolme-neljävuotiaana piirtämäni kuva johon lisäsin lakin ja kukat, tuolla postauksessani kuva: http://mammamiiau.blogspot.fi/2015/05/jannittavia-aikoja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi noi sun kutsut on ihanat, tosi söpö idea :3

   Poista
 5. Jos saan kysyä, miten YO -kokeet sujuivat? Minulle myönnettiin tänään Kesselin kannustusstipendi. t. se henkilö, joka voitti sinulta mörköpiirustuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tietty saa kysyä :3 sujui ihan kohtuullisesti (LLLEEC). Ja hei mahtavaa, onnea stipendistä c: itsekin sain ruotsin ja saksan stipendit tänään.

   Poista