2. toukokuuta 2016

München

Reissu oli kyllä tosi onnistunut, pääsin pitkästä aikaa rentoutumaan kunnolla ja tein kaikkea kivaa c: Varsinkin designmessut olivat aivan upeat, ehdottomasti reissun kohokohta! Myös ruoka oli ihan mahtavaa, erityisesti kaikki perinteinen saksalainen, sekä tietenkin suklaa. Kokosin nopeasti vähän fiiliksiä matkasta tohon kuvaan ja lisää saa kysellä jos kiinnostaa! Nyt yritän saada vähän luettua, olen taas nimittäin aika pahasti jäljessä lukusuunnitelmasta...

6 kommenttia:

 1. Et ilmeisesti oikeasti edes tahdo opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh mistä niin päättelit? Oon koko kevään hulluna lukenut että pääsisin opiskelemaan :c

   Poista
  2. Nokun teet kaikkea muuta kuin opiskelet pääsykokeisiin... Käyt lomalla, postaat blogiin, piirrät. Tuskin tuolla menolla mihinkään pääsee, sori vaan. Lukemiselle pitäisi omistautua tämä lyhyt aika, joka siihen valmistaudutaan..

   Poista
  3. No pitää kai sitä välillä levätä? Olen kuitenkin lukenut tosi paljon ja jos se ei riitä niin ei ole yliopisto mua varten.

   Poista
 2. Säälittää nykyiset ylioppilaat. Ylioppilastutkinto on kärsinyt inflaation, ja sitten on tuo omituinen pääsykoe-ralli. Jos katsoo ympärilleen Euroopassa ja uskaltaa lähteä vaikka Keski-Eurooppaan opiskelemaan kuten tehtiin 50-vuotta sitten, niin löytyy vaihtoehtoja. Jotkut palasivat kotimaahan ja saivat hyvät työpaikat, toiset jäivät sille teillen ja saivat hyvät työpaikat. Terveisiä mummolta Saksassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon samaa mieltä, ei ylioppilastutkinnolla pahemmin mitään nykyään tee, pitää aina lukea lisää :/ mutta joo jos en nyt opiskelupaikkaa saa niin täytyy varmaan ulkomaitakin harkita!

   Poista