22. maaliskuuta 2016

Palavat hiukset

Taas on tullut nähtyä omituisia unia, lieköhän stressiin liittyvää? Päätinkin yhden hassuista unistani piirtää paperille ja mun mielestä tästä tuli aika kiva vaikka simppeli onkin :3 olisiko jollain joku huvittava (lyhyt) uni piirrettäväksi, piirrosideoita ei nimittäin tällä hetkellä itselläni ole?

8 kommenttia:

 1. Voi ei, huono tuuri kun hiukset oli just tulen väriset! :D

  Itsekin oon nähnyt kaikkia ihmeunia, mut ovat tupanneet olemaan usein hyvinkin monimutkaisia ja synkeämpiä tunnelmaltaan... hmmm, yks huvittava, mikä tulee mieleen (en tiiä, onko tässä mitään piirtämisen aihetta) oli tällänen: Unessa meidän kissalla oli jokin mitä me epäiltiin aivohalvaukseksi (se ei ollu huvittavaa), mikä siis pääteltiin siitä, kun kyseinen kissa valitti, ettei näe värejä enää. Se siis tosiaan puhui, mikä oli täysin 100% normaalia, ja huolta aiheutti kykenemättömyys nähdä värejä. Sille kutsuttiin sitten eläinlääkäriambulanssi, jonka kanssa oli jotain kummaa ongelmaa, ja se näytti lähinnä isolta, pitkältä, punaiselta avolava-autolta, jonka katolla oli hälytysvalot. Kyl se kissa vissiin onnellisesti pääsi ambulanssin kyytiin. :D

  Jos toi herätti jotain ideoita niin vapaasti saa käyttää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei toi uni, naurattaa :DD ois hauska piirtää se, katsotaan saisinko jotain siitä aikaiseksi..

   Poista
 2. Huh helpottavaa, että muutkin näkee näin villeja unia!
  Itsellä tuntuu, että nää päättömät unet liittyy stressin laukeamiseen.. No jokatapauksessa itsellä uniin tuli tässä joku aika sitten säärikarvat. Huomasin niiden olevan apinan tasolla illalla ja yöllä näin unta, että komea miesnäyttelijä ei halunnu mua niiden säärikarvojen takia :((( Voihan alitajunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä se liittyy mullakin just tohon stressin laukeamiseen. Hei eikä, mulla on ollu about samanlainen uni joskus :'''D ei voi olla totta.

   Poista
 3. En tiiä mikä siinä on, että nään ihan hirmuisesti unia. Tän vuoden aikana niitä on kertynyt jo kuutisenkymmentä (sellaista, jotka oon muistanut aamulla). Tässä nyt lyhyesti muutama.

  Yhdessä unessa ei sen kummempaa ideaa ollu: söin vaan meidän koulun ruokalan lattialla jäätelöä keittolautaselta.

  Toisessa unessa mä olin työharjoittelussa vanhainkodissa. Sehän kuulostaa täysi normaalilta? Se mikä tästä unesta teki omituisen oli se, että ainut asia mitä mä tein työkseni siellä, oli muovimukien päällystäminen liimalla ja sokerilla. ("Maalasin" aina mukin kerrallaan liimalla, jonka jälkeen pyöritin sitä sokerissa.)

  Yksi uni oli sellainen, että mä kannoin leipää. Mun piti suojella sitä leipää kastumiselta ja auringonsäteiltä ja oikeastaan kaikelta muultakin, samalla kun kävelin pellolla, metsässä sekä suolla.

  Yksi toinen uni oli sellainen, missä mä hyppäsin hyppytornista uima-altaaseen. Eihän siinäkään mitään, mutta kun mä hyppäsin toisen kerran, ilmassa mulle ilmestyi käteen ilmapallo, jonka varassa mä sitten leijuin ympäri kaupunkia.

  Ootko nähnyt sen Muumi-jakson, jossa Muumipeikko muuttuu sellaseks ihan erilaiseks? Näin kerran unta jossa meidän ruskea labradorinnoutajanpentu (ihan pikkunen) muuttui mustavalkoiseksi, vähän sen Muumipeikon näköiseksi, ja sitte se puhui mulle.

  Eiköhän tää nyt riitä tällä kertaa :D Piirrät kyllä tosi kivasti, ihana tyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihania ideoita, kiitos! Mun on pakko jossain vaiheessa piirtää ainakin toi leipäjuttu, nään sen jo päässäni :'''D ja kiitos kehuista :3

   Poista