4. maaliskuuta 2016

Mielikuvitusihminen

Olen täällä blogissa muistaakseni ainakin miljoona kertaa avautunut siitä, etten osaa piirtää ihmisiä. Olen kuitenkin viime aikoina huomannut sen olevan sittenkin ihan kivaa, kunhan piirrettävä (/maalattava) ei ole oikea henkilö (ei tule kriisiä siitä kun teos ei muistuta edes etäisesti kohdettaan). Tässä kaiken kiireen keskellä tulinkin nopeasti maalanneeksi akryylimaaleilla kopiopaperille mielikuvitusihmisen, johon olen yllättävän tyytyväinen. Ehkäpä vielä joskus saan aikaiseksi myös tunnistettavan ihmisen :--) siihen asti vain tällaisia.

6 kommenttia:

 1. Nämä siun piirtämät ihmiset on vähän pelottavia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :c toivottavasti eivät sentään aiheuta painajaisia

   Poista
 2. toi on niin helvetin kivan näkönen. Tykkään sun tyylistä ihan hirveesti ja se saa mut haluamaan piirtää ja maalata vielä enemmän ja enemmän. Huokaus. Rakastan vaan niin katella muitten taidetta se on vaan jotenki niin inspiroivaa ja kaunista. Ja myöskin se kuinka sä vangitset taiteella noi tunteet ja ilmeet ja eleet jota tolla hahmolla mielessään on. Sun tyyli on tosi tosi kiva.

  http://papercraneintherain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihan loistava ja persoonallinen! Aina innoissani luen jokaisen sun postauksen, vaikken usein kommentoikkaan(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla että kiinnostaa vielä :3

   Poista