7. helmikuuta 2016

Selviytymistä

Haluaisin tällä hetkellä vain piirtää, piirtää ja piirtää, mutta aikaa ei ole mihinkään muuhun kuin lukemiseen. No, kyllä tämä varmaan joskus helpottaa, viimeistään kesällä (ainakin hetkeksi...) Piirtelin tässä kuitenkin übernopean tsemppikuvan itselleni ja kaikille teille, joilla on tällä hetkellä syystä tai toisesta vaikeaa. Kyllä me selvitään! 

7 kommenttia:

 1. Mikä sun elämässäsi muka on vaikeaa? Sullahan on kaikki hyvin, älä vingu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ylppärit ja kesätyöt ja tulevaisuudessa pärjääminen stressaa aika lailla ja muitakin huolia on. Tiedän että monella on vielä vaikeampaa mutta olisi silti kiva jos et arvostelisi tuntematta mua :--)

   Poista
 2. Vitsit sulla on kyllä kiva käsiala! Ja oot todella taitava piirtämään, selkeästi sellainen omatyyli muotoutunut. Siitä kannattaa kyllä pitää kiinni (:. Äläkä kuuntele tuollaisia anonyymeja. Kukaan ei voi arvostella toisen elämää, ei varsinkaan tuntemattoman. Tsemppiä ylppäreihin ja kesätyön hakuun, kyllä kaikki aina kääntyy parhain päin, kävi mitä kävi (:

  http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiiitos ihanasta kommentista, onnistuit piristämään kamalaa päivääni :'3

   Poista
 3. Kävin jo pari päivää sitten lukemassa tämän postauksen, mutta oli pakko tulla ihailemaan sun teoksia ja tänään on ollut harvinaisen surkea päivä ja tämä pomppasi ensimmäisenä eteen niin kyylä piristi, kyllä mä selviän tästäkin päivästä. Huominen on varmasti parempi <3

  VastaaPoista