27. tammikuuta 2016

Unissapiirtely

Arvatkaapa oliko kiva herätä aamulla ja huomata piirtäneensä jotain, mistä ei ole mitään muistikuvaa? Sinä eräänä aamuna pelästyin tätä kyllä ihan mielettömästi, olin kai piirtänyt tän yöllä, mutta mitään mielikuvaa ei ole kyseisestä operaatiosta. Olen ehkä väääähän ylirasittunut taas :/ mutta minkäs sille voi, pakko nyt on vain jaksaa lukea. On tätä ennenkin tapahtunut, mutten ole koskaan mitään ihan näin pelottavaa piirtänyt.. Ajattelin ensin olla laittamatta tätä ollenkaan blogiin kun on niin kauhea, mutta ei ollut tällä hetkellä muutakaan postattavaa niin nauttikaa nyt tästä :D Onko täällä joku muu, joka tekee unissaan/tosi väsyneenä outoja asioita joita ei aamulla muista?

22 kommenttia:

 1. Wow tosi jännää et sä piirrät ilman mitään muistikuvaa... Ja toi kuva on kyllä mun silmään tosi hieno. Just varmaan ylirasitusta kuvaa. Mä en unissani piirrä mutta sekotan tosi usein todellisuuden ja unen ja sit en enää tiedä mikä on oikeesti tapahtunu ja mikä on ollu vaan unta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no musta se on lähinnä tosi pelottavaa :s ja joo mullakin välillä tapahtuu tota sekottamista ja saatan vaikka suuttua kaverille kun se on ollu unessa ilkee ja myöhemmin muistan et se oli vaan unta :D

   Poista
 2. Tosi mielenkiintoista että unissaan voi päätyä piirtämäänkin. Kiehtova ajatus että tuo piirustus on sitten ihan suoraan alitajunnan tuotosta vaikka vähän creepy onkin. Itse olen nukkuessa äärimmäisen epäaktiivinen ja herään aina jopa kylkeä kääntääkseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jotenkin hassu ajatus että herää kääntämään kylkeä :'D Oon aika sikeäuninen enkä kovin paljon ihmettele etten edes piirtelyä puoliunessa huomaa.

   Poista
 3. Hrr, onpas karmivan oloinen (hyvällä tavalla siis!) piirros, ja melko hurjaa ettet muista sitä piirtäneesi! :D Mulle ei ole kyllä ikinä mitään unissa puhumista kummempaa sattunut, en edes tiennyt että unissaan on mahdollista jopa piirtää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no en usko että ihan sentään unissani piirsin, kyllä varmaan silmät oli auki :''D eli varmaan joku puoliuni. Joo mäkin puhun aina välillä unissani mutta herään siihen aina.

   Poista
 4. Jotenki tosi kiehtovan pelottavaa! :D Onneks ite pysyn nukkuessa visusti sängyssä silmät kiinni paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no toivon et mäki täst lähin vaan nukun öisin :''D

   Poista
 5. Vähän outoa, mutta samalla aika kiehtovaa että näinkin voi käydä haha :-D Jäin muuten selailemaan tätä sun blogia tosi pitkään, siis niin hauskoja ja ihania postauksia ja piirustuksia, tykkään paljon! :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Jännää. Tollasessa puoliunessa on kuitenkin oma itsensä, mutta varmaan aika estoton ja sitäkautta hyvässä flowssa. Millastahan olis piirtää hypnoosissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois varmaan aika hurja kokemus :'D toisaalta lopputulos saattais olla tosi pelottava.

   Poista
 7. Tää on kyllä niin jännä :D mut ehkäpä tuo kuva selittää paljonkin mielentilasta ja rasituksesta....

  VastaaPoista
 8. Outoa, että oot tollasen tehnyt :D Mutta nää sun teokset on tosi hienoja ja kiva banneri!

  VastaaPoista
 9. Joo kyllä on eka kerta ku kuulen että joku piirtää unissaan :D Toisaalta se kuullostaa aika hauskaltakin mutta toki voin kuvitella että aamulla on aika pelokas oli kun näkee piirroksen eikä ymmärrä kuka sen on tehnyt..

  VastaaPoista