6. joulukuuta 2015

Stressaantunut hevonen

Ohhoh on taas ollut "pieniä" vaikeuksia löytää postattavaa kun on niin hirveä kiire koko ajan. Ylppäreihin pitäisi lukea ihan hulluna ja voisin ehkä sosiaalisia suhteitakin yrittää ylläpitää.. Oikeasti tahtoisin vain nukkua 24/7. Mutta nyt kuitenkin sain tehtyä mahtavasti tunnetilojani kuvaavan hevosen ja voi että kuinka tykkäänkään tästä! Harvoin onnistun näin hyvin vesiväreillä. Mitäs te sanotte?

Ainiinjuu, pakko jo etukäteen pyytää anteeksi... Olen koko ensi viikon Berliinissä eli postauksia ei silloin tule ainuttakaan :c mutta ehkä teen jonkun kivan sarjakuvan reissusta tänne sitten joskus kun ehdin!

6 kommenttia:

 1. Osaan niin samaistua tuon pollen ilmeeseen :----D Itselläkin tässä on tulossa 5 kirjallista ja 1 suullinen tentti, ja tähän vielä lisäksi kaikki mahdolliset 20 sivun yritysraportit sun muut kouluhommat O_O Tunnen siis tuskasi, joten tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauhee sullakin kuulostaa aika hirveeltä D: tsemppiä sullekin!

   Poista
 2. Haha :--D tämä kuva sopii kyllä itseenikin. Kaikki kouluhommat kasautuu tähän joulun alle D: mielummin sitä vain jäisi sängynpohjalle makaamaan. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siltä vähän tuntuu :/ tsemppiä sinnekin!

   Poista
 3. Hahaha :D Hevosen ilme kuvaa täysin sitä tunnetta, omalla naamalla joskus varmaan myös esiintynyt tuo sama... Upea.

  VastaaPoista