22. joulukuuta 2015

Ensimmäinen palkinto (!!)

(Pahoittelut huonoista kuvista joista ei erotu kuin eri värisiä möykkyjä, ulkona oli pimeää ja tuulista...) Huhhuh! Vihdoin tämä on valmis. Tulipa tätäkin tehtyä ja stressattua kauan, sarjakuva kun sisältää kaikkea, minkä piirtämisessa olen suoraan sanottuna surkea (ihmiset ja koirat). Noh, sain tämän kuitenkin loppujen lopuksi tehtyä ja ihan siedettävä tästä lopulta tulikin, vaikka moneen kertaan vannoinkin jättäväni tämän tekemättä. Tarina tässä kuitenkin on mielestäni ihan kiva ja silleen c: ah kuinka helpottunut olen kun tämä on pois tehtävälistalta, vaikken ihan täysin tyytyväinen olekaan..

6 kommenttia:

 1. Ahahahahahahahahhaaaaaa mahtava!!! :DDDD KIITOS!! Myönnän, että mulla oli aika korkeat odotukset sen suhteen, millaisen idean saat aikaan, mutta tämä oli kyllä just niin täydellinen! Ihan tismalleen niin kuin mun hölmö Dorppeli! :D Tää tulee niiiiiin pääsemään seinälle, kunhan vaan joskus saan aikaiseksi hankkia jonkinlaiset kehykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että kelpaa :''D Olin huolissani ettet tykkäisi kun tämän kanssa oli "pienesti" ongelmia..

   Poista
  2. Höh, jos tarjoat jotain ihan omaa hyvää hyvyyttäsi jollekin, niin kyllä sen täytyy kelvata, ei sellaisesta kannata stressata :) Mut tää oli kyllä oikeesti ihan huippu! :))

   Poista
  3. Nojoo totta :3 mutta on se silti kiva että siitä myös tykätään!

   Poista
 2. Sun blogi on ihan mahtava! Tykkään tästä ulkoasusta ja blogin nimi on todella hauska ja persoonallinen.

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  Blogissa on haaste, johon kannattaa käydä osallistumassa!

  VastaaPoista