13. marraskuuta 2015

Kannibaalit

On muuten ihan kauheeta kun ulkona on aina kotona ollessani niin pimeää, etten saa piirroksista kuvia.. Postausten teko vain venyy vaikka piirroksia kyllä olisi, ärsyttävää. Mutta asiaan! Pähkäilinpä viime viikolla isälleni isänpäiväkorttia ja tulin siihen tulokseen, että piirrän yksiruutuisen "sarjakuvan" isäni tämänhetkisestä lempivitsistä. Pakko myöntää, mielestäni tästä tuli tosi hieno (ehkä vähän brutaali), olen erittäin tyytyväinen! Ainoastaan taivas harmittaa, tussi loppui nimittäin kesken eikä taivaasta saanut tasaista :/ mutta ihan okei sekin silti on.

Niin juu ja ne arvonnan voittajat! Arvonnan voittivat siis Jenni ja Emppu, paljon onnea! Palkintojen teossa saattaa vierähtää hetki jos toinenkin lähestyvän koeviikon takia, mutta niiden valmistuttua julkaisen ne täällä ja otan yhteyttä voittajiin (pyydän tässä kohtaa kärsivällisyyttä, tämä saattaa venyä pahassa tapauksessa ensi kuulle).

6 kommenttia:

 1. Apua ihanaa, en ikinä voita mitään! :D Maltan taatusti odottaa niin pitkään, kuin tarvis! Nää sun piirrustukset on niin hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että nyt sitten voitit :3 ja mahtavaa että jaksat olla kärsivällinen!

   Poista
 2. Hei vähänkö kiva tää sun blogin ulkoasu ja kivan erilainen blogi muutenkin, tykkään :)

  Käythän jättämässä jälkes mun blogiin vaikka kommentoimalla? :)

  http://metenblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tää kortti on ihan huippu!

  Ja eikä, en voi uskoa, että voitin!! Ääää!! :) Ei ole mikään kiire kuvan kanssa mullakaan, tee kun sattuu sopiva fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin ja ihanaa että jaksat oottaa :3

   Poista