28. syyskuuta 2015

Kameleontti

Olen jo pitkään halunnut piirtää kameleontin, mutta se on aina vaikuttanut liian monimutkaiselta. Nyt kuitenkin ryhdyin tuumasta toimeen ja tulos on tässä! Ei paha? Tykkään siitä, että tämä on niin julistemainen ja tekstikin sopii hyvin viimeaikaisiin tunnelmiin... Olisiko teillä ehdottaa muita samantyyppisiä lauseenpätkiä joista voisi tehdä julisteen? Innostuin :D

4 kommenttia:

 1. sulla on tosi kiva blogi ja oot taitava piirtämään! alan ehdottomasti seurailemaan sun blogia :)

  VastaaPoista
 2. Olisin kovasti kiinnostunut siitä, mitä kaikkea omistat, esim. minkälaisia tusseja yms. Itse pidän myös piirtämisestä, mutta jääneet lähinnä pelkkiin lyijykynäsöherryksiin, sillä tarvikkeisiin en ole kummemmin jaksanut panostaa. Olen kuitenkin kovasti kiinnostunut maalaamisen kokeilusta, jossa en itse asiassa ole koskaan ollut hyvä, mutta kokeilunhalu on tällä hetkellä suuri.

  Toiseksi myös, että mistä esim. ostat tarvikkeita? Netistä varmaan löytyy paljon, mutta onko joitakin muita paikkoja? :)

  Lopuksi vielä sanottava, että ihan haltioiduin töistäsi! Oli tosiaan pakko selailla melko pitkällekkin, sillä työt ovat ilahduttavia ja todella makeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo itse asiassa tota postausta on pitkään moni toivonut ja olen aikonutkin sellaisen tehdä mutta aina on vähän jäänyt... ehkä nyt otan itseäni niskasta kiinni! Voisin samaan postaukseen tunkea myös vähän sitä, mista olen kaikkea ostanut c: voin kuitenkin jo nyt sanoa että netistä en ole tullut ostaneeksi mitään kun se tuntuu niin vaikealta :D joskus voisi kyllä sitä harkita. Ja hei kiitos kovasti, ihanaa että tykkäät!

   Poista