21. heinäkuuta 2015

DIY kimalle-eläin

Nyt tehdään tällainen upea eläin (..virtahepo?), koska kukapa ei haluaisi värikästä kimalle-eläintä hyllynsä koristeeksi! Ensin pitää ostaa (tai saada) sellainen hassu valkoinen pahvieläin Tigeristä ja kuskata se kotiinsa. Sen jälkeen on lupa kaivaa kaappien perukoilta kaikki mahdolliset paljetit ja kimalleliimat joita on viimeksi lapsena käytetty. Sitten vain läntätään eläinparan päälle kaikki mahdollinen maali ja kimalle ja ties mitä muuta, ja sitten teillä on vallan ihana otus, joka tekee koko talosta kertaheitolla erittäin muodikkaan ja jonka voi myös lahjoittaa vaikka sukulaiselle, varmasti toivotuin joululahja!

No ei mutta oikeasti, tämän tekeminen oli tosi hauskaa :D pääsi taas hetken olemaan lapsi, olin iloinen kun ehkä kymmenen vuotta vanhat kimalleliimat toimivat vieläkin! Sain tosiaan tämän kaverilta, eikä olisi voinut olla paljon osuvampi lahja.. sisäinen pikkutyttöni oli kovin innoissaan kun oli pitkästä aikaa lupa läträtä ties millä kimaltelevalla.

6 kommenttia:

  1. Aww eikä kui söpö :DDd

    VastaaPoista
  2. Vautsi sulla on vaikka mitä ihania DIY ja tuunaus juttuja joita en ole vastaavia nähnyt missään! Tosi taitava oot muuten maalailemaan ja piirtämään. Kaikin puolin kiva blogi!:-)

    VastaaPoista
  3. Hyvä ku on erilainen blogi ! :) Tykkään!

    VastaaPoista