12. kesäkuuta 2015

Allt är åt helvete

Anteeksi kaikki, jotka eivät osaa ruotsia. En aio kääntää "sarjakuvaa", se ei ole kovin syvällinen ja kääntyy sujuvasti vaikka Google kääntäjällä. Mutta miksi se on ruotsiksi? Koska yritän lukea ruotsin ylppäreihin ja aina jotain kieltä lukiessani yritän käyttää sitä myös "oppikirjojen ulkopuolella". Olen siis viime päivät piirtänyt sarjakuvia ja kirjoittanut ruotsiksi sekä lukenut ruotsinkielisiä sarjakuvia, uutisia, kirjoja, pakkausselosteita ja niin edelleen. Ja kuunnellut kaikkea ruotsiksi. Arvatkaa alkaako tulla jo ruotsi korvista? Joo. Ei siis ihme että se leviää vähän blogiinkin. Mutta lupaan, ettei tänne kovin montaa ruotsia sisältävää postausta tule..

Tästä sarjakuvantapaisesta tuli muuten aika ihana, vai mitä sanotte? Kuvaa minua täydellisesti tuo possu, olen niin negatiivinen ihminen kuin vain ihminen voi olla. Ja ehkä vähän ylpeäkin siitä. Ainakin olen aina varautunut pahimpaan!

8 kommenttia:

 1. Vau. Oon sanaton. Oot huikee. Liityin lukijaks jo pelkästään sun bannerin perusteella :D Ainakin melkein. Oot H U I K E E.

  vau

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää kiitos hirveesti ♥ ihanaa että tykkäät!

   Poista
 2. Tiiän ton kielen päällejäämisen, ite puhun ja ajattelen aina sillä kielellä mitä luen :) mutta ihana piirustus taas, piristää päivää kummasti kun sun tekeleitäsi selailee!

  http://viivisblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että muillekin käy niin :D siinä kyllä oppii ihan kivasti. Ja kiitos kauheesti, kiva jos piristää :3

   Poista
 3. hei tsemppiä kirjotuksiin ja ihana tuo sarjakuva!<3

  VastaaPoista
 4. Huippu toi kärsä: väärinpäin oleva sydän. Nerokasta!! O_O :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti :'D se sopii negatiiviselle possulle.

   Poista