18. huhtikuuta 2015

Ankkavihko!

Äiti pyysi minua koristelemaan yhden vihkonsa ja antoi vapaat kädet. On varmaan aika arvattavaa, että maalasin kanteen ankkoja.. Ankkoja vaan on niin kiva ja helppo tehdä! Olen tähän kanteen tosi tyytyväinen, siitä tuli kivan persoonallinen. Erityisesti tykkään tuosta ankasta, jonka nokka on vihreä! Ainoa asia, mistä en tykkää, on tylsä teksti. Olisin halunnut siihen jotain hienoa ja syvällistä mutten löytänyt, joten tuo sai kelvata. Nyt tekisi kyllä mieli maalata kaikki omatkin vihot..

6 kommenttia:

 1. Tykkään :)
  T: Äiti

  VastaaPoista
 2. Minusta tuossa on kaikki kohdillaan! Tosi symppis ja söpö, voikun mäkin saisin jostain tuollaisen. :--D Voisin kyllä ite koittaa koristella jotain (en tietenkään samanlaista :DD), pystyykö akryylimaaleilla maalaamaan siis tavallisiin vihkoihin vai millanen toi oli? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 ei tuollaista ole edes vaikea tehdä, akryylimaalit tarttuu niin hyvin melkein kaikkeen, kannattaa siis koittaa. Tuon vihon kannet eivät olleet sellaiset peruspaperiset vaan jotain sellaista ehkä hiukan nahkaa jäljittelevää materiaalia?

   Poista