21. maaliskuuta 2015

Yön saalistajat

Piirrostekniikkakurssilla piti piirtää valitsemallaan tekniikalla kuva/kuvia yöstä. Itse päädyin piirtämään sumuisen metsän iltahämärissä kera hurjien saalistajien (ankkojen). Pohja on laveerattu (siitä johtuen paperi kihartuu kuvassakin ärsyttävästi) ja päälle on piirrelty hiusterällä ja musteella. Pidin työstä ja ideasta tosi paljon tätä tehdessä, mutta nyt kun sen valmistumisesta on ties kuinka kauan, alan bongailla vikoja. Eniten ärsyttää se, kuinka kaksiuloitteinen tämä on. Ei mitään syvyyttä. Mutta ei voi mitään, ihan kivahan tämä silti on, vai?

10 kommenttia:

 1. Minä ainakin tykkään! Kaksiulotteisuudesta viis, mutta kivan graafinen ilme kuitenkin ja laveerattu pohja tuo vähän kontrastia pehmeydellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva ettei se kaksiulotteisuus haittaa niin paljon! :3

   Poista
 2. Vau! Minusta tuo on tooooosi hieno työ! :)

  VastaaPoista
 3. Kaksiuloitteisuus sopii tohon työhön hyvin, ei siitä ainakaan haittaa ole (: Kiva idea muuten ensin laveerata pohja ja piirtää sitten tussilla päälle, voisin testata jossain vaiheessa itsekin.
  Mut tykkään tästä hirmu paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :3 kannattaa tosiaan koittaa, toi tekniikka on yks mun lemppareista!

   Poista
 4. Täähän on aivan mainio, jag tycker.♥ Pakko vielä kommentoida näin jälkikäteen, että se diplomityö oli huikea, syystäkin oot ylpeä.

  VastaaPoista