24. maaliskuuta 2015

36 ankkaa

Tahdoin piirtää jotain, missä sama elementti toistuu moooonta kertaa. Hiukan kuten diplomityössänikin. Tällä kertaa kohteeksi valikoituivat ankat, koska niitä nyt on vain kiva piirtää. Tuo värittämätön tuo ehkä hiukan mieleen nämä ankat. Kylläpäs olen piirtänytkin paljon ankkoja.. Tykkään ehkä vähän enemmän tuosta väritetystä versiosta, entäs te?

10 kommenttia:

 1. Hih, todella hauska työ :) Molempina versioina näyttää hyvältä! Olen muuten pitkään miettinyt, että teetkö tilaustöitä, ja jos, niin millaisilla hinnoilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 tekisin tilaustöitä mielelläni, jos joku tahtoisi, kukaan ei ole tainnut koskaan vakavasti ehdottaa. Hinta riippuu koosta ja tekniikasta ja silleen, omien töiden hintoja on kauhean vaikea määritellä eli ehkä vähän ostajan omantunnonkin mukaan :D

   Poista
  2. Ihanaa kuulla! Voi olla, että jossain vaiheessa olen suhun asian tiimoilta yhteydessä, olis meinaan tosi hienoa saada sulta joku tilaustyö kun sun tyylis on niin upean omaperäinen :)

   Poista
  3. Mahtavaa kuulla että tykkäät noin paljon näistä, oon tosi otettu D: mutta joo mulle voi kyllä lähettää vaikka sähköpostia sitten kun tulee jotain mieleen!

   Poista
 2. Ihana kuva :) En tiedä minkä kokoinen työ on, mutta tuosta saisi kivan kortin tai printin kankaaseen ^^ Tykkään! Söpöjä persoonallisia ankkoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! c: se on A3-kokoinen paperi jonka leikkasin neliöksi. Vähän iso siis kortiksi :D ja aika levoton printti tulisi, mutta ehkäpä silti ihan hauska.

   Poista
 3. Oi että, niin suloisia! :3 Oletko koskaan kokeillut piirtää lohikäärmettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 piirsin niitä joskus ala-asteella tosi paljon, mutta nyt ne on vähän jääneet. Voisin taas joskus koittaa niitäkin piirtää!

   Poista
 4. Hih, olen sullekin kommentoinut ennenkin :D

  Söpöjä ankkoja! Tuli pääsiäinen mieleen, vaikka nehän on tipuja sillon. No tuli kumminkin! Väritetty versio on ehdottomasti mun lempparini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ootkin :D mutta joo, kiitos! :3 itellenikin tuli pääsiäinen mieleen, et siis ole ainoa.

   Poista