9. helmikuuta 2015

Paniikki

Tässä havainnollistava kuva fiiliksestäni, kun tajusin saavani seuraavaksi tietää kuvataiteen lukiodiplomini arvosanan. Olin erittäin paniikissa, koska tahdoin sen vitosen ja olin nähnyt mielettömästi vaivaa... Ja vitonenhan sieltä tuli! Itkin onnesta ja olin ihan sekaisin koska joo, onhan tää varmaan yksi hienoimmista asioista joita olen elämäni aikana saavuttanut.

Tiedoksi muuten kaikille, jotka Porin suunnalla liikkuvat, kipaiskaapa Promenadin aulaan katsomaan koulumme diplominäyttelyä, siellä se minunkin työni roikkuu! Ja se sarjakuvakirjakin löytyy sieltä. Ja te, jotka ette sinne näyttelyyn pääse, haluaisitteko tänne blogiin jotain selitystä siitä diplomista? Postaus olisi kylläkin mahdollinen vasta näyttelyn jälkeen mutta silti!

16 kommenttia:

 1. Oi onnea hyvästä arvosanasta! :3 Joo olisi kiva kieltämättä jotain siitä diplomista saada tännekin, vaikka kuvaa niin tietää millainen se viiden pisteen työn olisi pitänyt olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu laitan sitten jotain postausta parin viikon päästä kun saan työn kotiin :3

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Kerro ihmeessä jotain siitä diplomista blogin puolellekin :)

  Ps. tuo piirros on ihana :'D

  VastaaPoista
 3. Onnea!
  Kauanko se näyttely on siellä? Jos me taas lähiaikoina oltais harjavallan suuntaan tulossa ni vois sielläkin käydä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ömmm näyttely puretaan 27.2. joten edellisenä päivänä viimeistään kannattaa käydä :D ja hei saa sitten laittaa portfolion viimeisille sivuille terkkuja jos sattuu kynä mukaan!

   Poista
 4. Heti tänään <3 Ellen väärin muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :3 hihii. Oli kiva nähä suakin!

   Poista
 5. Onnittelut! :-) Bongasin blogisi äsken Demin kautta ja piirtämäsi jutut ovat niin älyttömän hienoja, että tuli heti selattua vanhoja postauksia pitkälle viime vuoden puolella! Mahtavaa jälkeä, terveisin piirrustustaidoton. www.hisnamewasfelix.com

  VastaaPoista
 6. Eikö vitonen ole aika surkea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos arvostelu on ykkösestä vitoseen ja ykkönen on huonoin niin ei se vitonen voi kovin surkea olla :D ehkä en iloitsisi vitosesta jos se olisi huono?

   Poista