16. tammikuuta 2015

Aavikkokettu

Olin silloin joskus niin kovin ylpeä tästä kehyksiin piirretystä tukaanista, että päätin piirtää toisenkin "kehystetyn" eläimen. Tällä kertaa piirsin aavikkoketun (pikkusiskoni mielestä se on kissa) ja ympärille satunnaisia aavikkojuttuja. Tykkään tästä vielä enemmän kuin tuosta tukaanista, tämä onnistui yli odotuksieni! :3 Mitä mieltä te olette, kumpi on parempi?

12 kommenttia:

 1. Sun teokset on kyllä upeita :3 Minkälainen käytäntö sulla on tilaustöissä? Tekisitkö esimerkiksi tatuointiluonnoksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilaustöitä en oo koskaan tehny muille kuin sukulaisille eli käytäntöä ei ole :D mutta mielelläni tekisin :3

   Poista
 2. Eikä, se on söpö! En kestä ;__; Ja noi värit, oi <3 Ehkä se on aavikkokettukissa, koska fennekeillä on yleensä noin metri kertaa metri -korvat, joten tää on varmaan liian normaalin näkönen (vaikkakin sitten lilan pinkkinä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aws, kiitos :3 sovitaan että se on sellanen. Tuli muuten mieleen, mun on pitäny jo pitkään lähettää sulle viestiä ja kutsua sut näyttelyyn mutta aina unohdan D: nytkin on kännykkä liian kaukana.

   Poista
 3. Hei ajattelin antaa sulle vision :D Haluaisin tietää miltä näyttäsin sun piirtotyylillä, lupaan etten suutu/loukkaannu ;) blogista löytyy joitain kuvia musta, että saat jotain käsitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea :3 voisin piirtääkin, jos et häiriinny että se ei ehkä ihan pian ole valmis koska on tällä hetkellä niin valtavasti koulukiireitä D:

   Poista
 4. mä oon vaa niin sanaton, susta tulee vielä joku kuvittaja jonain päivänä! pakko oli liittyä lukijaks, vaikka en ookkaa aiemmin tän tyyppisii blogeihin liittyny :)

  VastaaPoista