23. joulukuuta 2014

Läjä kissoja

Piirsin tilaustyönä joululahjakissoja. Minulta kylläkin tilattiin yksi kissa värimaailmalla vihreä-keltainen-oranssi.. En osannut päättää väriä, joten tein monta! Kyllä nämä silti kelpasivat :3 ja itse ainakin olen tosi tyytyväinen, nämä ovat mielestäni hirmu suloisia.

6 kommenttia:

 1. vooooi ompa tosi suloisia kisuja!

  VastaaPoista
 2. Haluisin kysyy noist promarkereista kun sä oot joskus niitä käyttäny en tiiä käytätkö enää mutta joka tapauksessa. Siis, kun se väri menee reunoista yli mutta sitten jonkun ison alueen värittämisessä (esim. kasvojen iho) väri ei oikeen tunnu riittävän siihen koko alueeseen. Onks niihin joku kikka milleen niillä kuuluu värittää vai onks se niiden tussien ominaisuus? Ostin ekat tän kuun alussa ja sain joululahjaks niitä lisää, niin en oo viel kauheen kauaa ehtiny niillä värittämään.
  Mun promarker piirrustukset kaikki näyttää sellasilt suttusilta kun se väri tulee joka reunast yli ja sit oon sotkenu sinne jtn valkost värii ettei se näkyis...
  Ennen noita oon piirtäny aina puuväreillä. :( Toivon et ymmärrät täst mun avunhuudosta jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän kyllä ongelman, itellä sama! Käytän promarkereita ja copic markereita, molemmat tekee tota. Ne vaan on niiden tussien ominaisuuksia, mutta pari kikkaa oon todennu ihan käyttökelpoisiksi.
   Tohon ylimenemiseen on ratkasuna yksinkertasesti se, että jätät tarpeeksi ison välin ääriviivan ja väripinnan väliin. Sopivan välin oppii harjoittelemalla c:
   Ja toi, ettei väri tunnu riittävän ja jättää raitoja tai muuten epämääräisiä kuvioita väripintaan on kyllä tosi rasittavaa. Muuta keinoa ei ole löytynyt kuin se, että värittää mahdollisimman nopeasti ja järjestelmällisesti. Myös se auttaa, että tekee väritettävästä alueesta pienemmän. Siksi en piirrä kovin isoja kuvia koskaan.
   Toivottavasti vastauksesta oli apua, kysy toki lisää jos tarviit vielä apua! :3 autan mielelläni parhaan kykyni mukaan.

   Poista
 3. Aws kissoja! ♥ Tykkään ehkä maailman eniten. Muutkin sun työt on upeita, selailin aika pitkälle vanhoja postauksia :D Sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauheesti! Kiva kuulla että tykkäät :3

   Poista