11. joulukuuta 2014

Joulupalmu

Olin viikonlopun poissa kotoa. Mukanani oli piirustusvälineistä vain ohut musta tussi ja pieni lehtiö. Päädyin siitä huolimatta piirtämään tämän. Olen tähän piirrokseen todella tyytyväinen, siitä tuli ihanan elävä huolimatta siitä, etten yleensä saa aikaan mitään kovin hienoa ilman värejä. Kotiin päästyäni iski kauhea himo värittää tämä, ja niin tein. Tykkään tästä kauheasti myös väritettynä enkä osaa taaskaan päättää, kumpi on parempi. Nyt vain tahtoisin tehdä kaikille tällaisia joulukortteja mutta on jo vähän myöhäistä... No, ehkä ensi vuonna!

22 kommenttia:

 1. Ääh tosi suloinen! <3 Niin ihana idea :D

  VastaaPoista
 2. Hih sain sun tekemän kissajoulukortin postissa, ja se on niin ihana! :> Laitoin sen jääkaapin oveen ja ihastelen sitä aina keittiössä käydessäni (eli usein :D) Kiitos siitä vielä :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että tykkäät :3 ole hyvä vaan!

   Poista
 3. kummatki versiot järjettömän hienoi :-)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo väritetty on upea!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana jälleen :) Olen tässä jo alle vuoden ollut blogisi hiljainen lukija, ja täytyy sanoa, että olet hirmu taitava!
  Minulla olisi heittää yksi toive myöskin, ja olisin todella kiitollinen jos pystyt tämän toteuttamaan :3 Eli olis mahtavaa nähdä sun käsialla paljo erilaisia (ei niin realistisen näkösiä) erilaisia ruokia ja leivoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmu paljon :3 ja tosi ihana idea, yritän toteuttaa heti kun vain ehdin! Tällä hetkellä on niin kamalat koulukiireet että saattaa mennä hetki ennenkuin ehdin kunnolla piirtää taas.

   Poista
 6. Huh, oot ihan mielettömän lahjakas!

  VastaaPoista
 7. ihana ! :33 Pidän väritetystä enemmän, mustana se ei pääse edukseen yhtä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin pidän siitä ehkä hiukan enemmän c:

   Poista
 8. Sulla on kiva persoonallinen tyyli piirtää :) ehtisipä itsekin useammin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itellänikin nykyään vähän harvemmin aikaa piirtää :c

   Poista