3. lokakuuta 2014

Toteemieläimet

Koeviikon kärsimykset ovat nyt takanapäin, mikä helpotus. Odotan aina koko koeviikon, että pääsisin taas nukkumaan kunnolla, piirtämään ja kuuntelemaan musiikkia. Koeviikolla en koskaan ehdi piirtää ja ideat kasautuvat. Joskus sorrun silloinkin piirtämään, mutta se näkyy ikävästi numeroissa D:

Nyt kun taas pääsin pitkästä aikaa piirtämään (aloitan kokeisiin lukemisen niin aikaisin, että olen ollut jo useamman viikon piirtämättä..) olin aivan taivaissa. Se on niin kivaa päästä tauon jälkeen piirtämään mitä ikinä mieleen tuleekaan. Tällä kertaa lainasin ideani intiaaneilta ja piirsin toteemipaalua jäljittelevän kyhäelmän muutamasta lempieläimestäni. Pidän tuosta kissasta kovasti! Nuo kaksi muuta eivät onnistuneet ihan niin hyvin..

Testailin tässä piirtäessäni valtavaa luonnoslehtiötä, jonka kävin ostamassa palkinnoksi itselleni, koska selvisin koeviikosta hengissä. Olen aivan innoissani tuosta lehtiöstä, koska normaalisti piirrän papereille kokoa A5 tai joskus harvemmin A4 ja tämä on kai joku A3. Päätin, että alan piirtää tähän lehtiöön vain übervärikkäitä ja monimutkaisia ja hienoja juttuja.. :3 hihiii.

8 kommenttia:

 1. Jos et ole kerran moneen viikkoon päässyt piirtämään niin mitä nämä blogiin postatut kuvat on? Öööö... :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös kun postauksia voi tehdä varastoon ;) viimeaikoina julkaistujen postausten piirrokset on piirretty tässä loppukesästä/alkusyksystä.

   Poista
 2. Kiitti paljon kehuista ja kommentista mun blogiin! Tulin piipahtamaan täällä ja pakko sanoa, että tosi herttainen blogi ja ihania piirroksia :3

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman ihania ja hyviä noi kaikki eläimet :3 tykästyin tähän piirrustukseen tosi paljo! c:

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Miksi eksyin taas blogiisi? Oli pakko katsoa kaaaikki postaukset, jotka jääneet näkemättä ;) Hirveä into piirtää, mutku ProMarkerit kotona :O Sä kidutat mua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiva että innostan piirtämään :3 se on kyllä kauheeta kun tekis mieli piirtää muttei ole välineitä mukana.

   Poista