19. syyskuuta 2014

Oksa

Yritin taas saada guassiväreillä jotain aikaan ja totta puhuakseni tästä oksasta tuli aika kiva, vaikkakin aika yksinkertainen. Ehkä vihdoin alan oppia käyttämään noita maaleja.

Nyt on muuten taas se aika jaksosta, kun kokeet lähestyvät. Hommaa on ihan kauheasti ja olen lukenut kokeisiin jo viimeiset pari viikkoa, vapaa-aikaa on ollut tuskin lainkaan. Eli postaustahti nyt melko varmasti hidastuu vielä tästäkin, yrittäkää kestää :c nähdään viimeistään koeviikon jälkeen, ehkä jo ennen sitä!

12 kommenttia:

 1. En ole ennen kuullutkaan tuollaisista guassi-väreistä O.o Millaisia ne on ja miten ne eroaa esim. akvarelli-tai vesiväreistä? :D Tosi hienoa jälkeä kyllä teit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti c: ja öö no en ole asiantuntija, mutta ne on ensinnäkin tuubeissa, eli eivät ole kiinteitä kuten normaalit vesivärit. Toki näistä voi myös tehdä itse läjiä, joiden antaa kuivua ja käyttää tavallisten vesivärien tapaan. Nämä ovat lisäksi paljon peittävämpiä kuin nuo normaalit vesivärit :3 ihan kivoja siis, kannattaa koittaa! Itse olen näiden kanssa vielä ihan aloittelija, pitäisi harjoitella vielä enemmän näiden käyttöä.

   Poista
 2. Onpa ihana! Guassivärit on tosi kivoja käyttää tehosteina vesivärimaalauksissa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tota en ollutkaan tajunnut, oon käyttänyt noita vaan yksinään. Kiitos siis vinkistä, pitääkin koittaa tolleen c:

   Poista
 3. Rakastan tätä <3 Tää on siis ihan oma juttu, eikä koulutyö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitus c: ja juu ei oo koulujuttu, ihan kotona mulla on noi värit (itse asiassa juttelinkin noista sulle, noi on ne jotka tuoksuu ala-asteelta!)

   Poista
  2. Aa, okei :3 Toivottavasti mun piirtämisinto palaa joskus :/ Maalata en silti osaa, mutta sä oot kyllä siinä tosi hyvä!

   Poista
  3. Voih, mulla taas olis kyllä piirtämisintoa muttei aikaa :c mut kyllähän säkin osaat maalata? Älä aliarvioi :|

   Poista
 4. Voi vitsi, tää on tosi kiva! Voisin haluta tollasen tapetin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sellanen voisi olla aika pirteä :3

   Poista
 5. Wou..oot kyllä älyttömän taitava toi oksa juttu on siis niin hieno!
  Ja tää sun koko blogi ylipäätänsäbtulin tänne ni selailin ja selailin en malttanut edes lopettaa selailua! Siis oikeesti,täytyis varmaan liittyä lukijaksi:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kovasti :3 kiva jos tykkäät.

   Poista