26. elokuuta 2014

Ruusuja

Piirsin ruusuja, joista tulikin yllättävän hienoja, joten halusin niiden taustalle jotain. Ensin ajattelin piirtää sinne kissan, mutta se olisi ollut hiukan tylsää ja piirsinkin vaihtelun vuoksi silmämunia! Tästä piirroksesta tuli mielestäni aika kiva :3 melko erilainen kuin mitä yleensä teen.

12 kommenttia:

 1. Hei toihan on mielenkiintonen! Sulla noita ideoita aina lentelee :'D

  VastaaPoista
 2. mistä sä keksit tommosia ideoita?! :D
  ja millä tusseilla piirrät, paljon maksaa ja kauan kestää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä, alan vaan piirtää ja tulen piirtäneeksi jotain :D piirrän rajat milloin milläkin, yleensä Eddingin, Staedlerin tai Copicin ohuilla mustilla tusseilla. Copicin on paras :3 väritykset teen Promarkereilla tai Copic markereilla, ne on aika samanlaisia, tosin nyt olen ihastunut Copiceihin. Ohuiden mustien tussien hintaa en ollenkaan tiedä, mutta meilläpäin noita Promarkereita ja Copic markereita saa yksittäin 3,90 kappale, saattaa toki riippua kaupastakin. Lisäksi molempia myydään pakkauksissa.

   Ajasta en yhtään osaa sanoa, koska harvemmin katselen kelloa piirtäessäni.. Riippuu ihan piirroksen koostakin se aika, tähän taisi mennä joku hmmm... hiukan yli tunti? Pitkät ajat johtuvat siitä, että todella usein teen samalla jotain muuta, esimerkiksi syön tai olen netissä tai teen läksyjä :D Mutta juu, en nyt tiedä kerroinko kaiken mitä tahdoit tietää mutta kysy toki lisää jos kiinnostaa c:

   Poista
 3. Lol oon ihan tylsä kun kommentoin vaan ekaan postaukseen, mutta DAAAAAMN tää on upee!

  VastaaPoista
 4. Hieno kontrasti kieltämättä tulee - ruusut vs silmämunat :-D Upeeta työtä ja tosi siistiä jälkeä :3

  VastaaPoista
 5. Wau, vitsi oot taitava piirtämään!! :-)

  VastaaPoista
 6. Liityin lukijaksi suloiseen plokiisi ;D

  VastaaPoista