19. elokuuta 2014

Kukkia

Piirsin tätä tukaania monta tuntia ja monena päivänä ja olen kyllä tähän äärettömän tyytyväinen! Mielestäni tämä onnistui loistavasti, tosin tämä(kin) työ näyttää kivammalta luonnossa kuin kuvattuna. Pitäisi koittaa useammin tehdä tällaisia yksityiskohtaisempia ja suuritöisempiä piirroksia, vai mitä sanotte?

On muuten hauska katsella kuvista jälkikäteen, miltä kuva näyttää värittämättömänä ja väritettynä. Laitoin tähän molemmista vaiheista kuvan jos teitäkin sattuisi kiinnostamaan! Harmittaa kun en kuvannut väritystä sen enempää, tästä olisi saanut tosi kivan videon..

26 kommenttia:

 1. upee, huomaa kyllä että pakerrettu on tän kans! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on ihana ;__; Rikkitukaani? :3

  VastaaPoista
 3. Onnneaaaaaa!! (näin hienosti vähän myöhässä. ^^ ) Ja mua ainakin kuulumispostaukset kiinnostais.

  Ja vitsit miten magee tää työ on. :) Vaihekuvat on just jänniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :3 ja kiva jos kiinnostaa. Ja kiitos kovasti c:

   Poista
 4. JEE MÄ TYKKÄÄN TÄSTÄ ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla että tykkäät :3

   Poista
 6. Tää on aivan upea! Olis kyllä kiva seinällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :3 olishan se varmaan, tosin se päätyi tällä kertaa kuvataiteen portfolion kanteen.

   Poista
 7. Onpa kaunis työ! Ihanan värikäs :3

  VastaaPoista
 8. mahtava tämäkin piirros ja ihanan sympaattinen blogi :) ihania, hassuja värikkäitä kuvia! oot todella taitava, pakko jäädä seurailemaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paaaljon kiitoksia! :3 ihanaa että tykkäät.

   Poista
 9. Piirrät tosi kivasti ja olen todella kateellinen tuosta värityksestä. Piirtelen itsekin huvikseni silloin tällöin ja suurin kompastuskiveni on juurikin väritys. Ihanan värikäs ja mielikuvituksellinen työ. Pitänee varmaan käydä katsomassa deviantartin puolella hieman enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Deviantartin puolella on itse asiassa paljon vähemmän töitä kuin täällä, koska unohdan aina sen olemassaolon D: mutta juu siis kannattaa koittaa Promarkereita tai jotain vastaavia tusseja, niin väritys ei ole ongelma, koska niillä saa aikaan tosi nättiä jälkeä :3

   Poista
 10. Vau! Näyttää aika suuritöiseltä tai vaikealtakin tää, mutta tosi hyvin onnistunut! :) Varmasti kului paljon aikaa tähän, mut se kyllä kannatti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän siihen paljon aikaa meni mutta tosiaan kannatti, tämä on yksi niistä piirroksista joista olen erityisen ylpeä :3

   Poista