3. kesäkuuta 2014

Mintunvihreä norsu


Tahdoin piirtää norsun, joten piirsin norsun. Tahdoin jättää sen mustavalkoiseksi tussityöksi, mutta samaan aikaan tahdoin siitä mintunvihreän. Tässä on norsu ennen ja jälkeen värityksen, kumpi teistä on parempi? c:

8 kommenttia:

 1. vihreä on ehkä vähän turhan vihreä mutta mustavalkoinen hieman tylsähkö mutta kaikki kolme erittäin hienoja! katselen aina piirrustuksia ihaillen, ne ovat aivan ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos tosi paljon c: kiva kun tykkäät. Ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa, keskimmäinen on siis varmaankin paras.

   Poista
 2. Ihanan persoonallinen blogi sulla, tykästyin heti! :-)

  VastaaPoista
 3. Mä en osaa valita näistä suosikkiani, sillä jokainen miellyttää mun silmää jollakin tavalla, mustavalkoinen on ihanan yksinkertaisen tyylikäs, mintunvihreä ihanan värikäs ja keskimmäinen näiden kahden yhdistelmä. Hauska nähdä kolme erilaista, valmiilta näyttävää työvaihetta tästä kuvasta, eikä vain yhtä valmista. :3

  Sun blogi on ihanan erilainen, raikas ja tunnelmallinen. Sen pariin on ihana palata uudelleen ja uudelleen ihastelemaan sun upeita ja värikkäitä töitä. :) Ja hih, sanoit inspiroituneesi blogini nimestä, joten jos julkaiset jossakin vaiheessa inspiraatiosi tulosta, niin olisi hienoa, jos voisit heittää linkkiä blogini puolelle, jos en itse muista eksyä tänne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusesti ihanasta kommentistasi! :3 kiva kuulla että tykkäät blogistani c: Ja totta kai tulen kertomaan sulle jos saan aikaiseksi jonkun työn sun blogin nimestä :3

   Poista
 4. wau, vähän upeita kaikki! :O oot tosi taitava piirtään! :-)

  VastaaPoista