30. toukokuuta 2014

Papukaija

Aina käy näin. Tarkoitus on lukea kokeisiin, mutta piirränkin jotain sen sijaan. Tässä on taas yksi kokeisiin lukemisen kustannuksella syntynyt piirros. Olen tähän kyllä erittäin tyytyväinen! Tosin tätä värittäessäni tajusin ostaneeni väärän vaaleanharmaan, kyllä harmittaa.. Ei muuta vikaa, mutta nuo harmaat eivät sovi kovin hyvin yhteen.

8 kommenttia:

 1. WOU! ♥ Ihan mahtava, sait uuden lukijan! Mun mielestä tää blogi vaikuttaa tosi persoonalliselta, ei niin "massalta", tosi kiinnostavalta! Toi piirustus on tosi hieno, kuinka kauan sen tekemisessä meni suunnilleen? c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos ihan hirmusesti! ♥ piristit iltaani :3 tohon piirrokseen meni kai jotain puolen tunnin ja tunnin väliltä, en koskaan kauheasti katso kelloa piirtäessäni :D

   Poista
 2. Haha en voi olla kattomatta tota kuvaa sillee, että siinä joku pelokas valkonen raasu lintu yrittää pois tosta harmaasta (nokasta), silmä on siis sama ku oikeella papukaijallaki mut nokkana toimis toi yks oikeelle ulkoneva valkonen alue, ja siipinä noi muut...:D Okei, en tiedä saiko mitää selvää.. Mutta muuten taas yks superhieno piirustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, nyt mäki nään sen niin :D en pysty näkemään sitä enää muulla tavalla D: mut joo kiitos paljon :3

   Poista
 3. Kaikki varmasti ajattelee, että tollaisia "yksinkertaisia" kuvia olis helppo piirtää, mut ei, niin ei oo:D itse meinaa äsken kokeilin piirtää samanlaisia töitä mitä sä teet, ja huomasin että on todella vaikeaa saada noinkin yksinkertasesta piirrustuksesta hieno. Oot todella taitava, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että joku tajuu, ettei nää ole niin yksinkertasia piirtää kuin miltä näyttää! Kiitos hirmu paljon c:

   Poista