21. helmikuuta 2014

Sekasikiö

En taaskaan ole ihan varma, mikä eläin tämä on. Jotain sukua kai ainakin aasille ja kauriille, sitä en tiedä miltä eläimeltä nuo raidat ovat peräisin.

12 kommenttia:

 1. Jos sen isa oli pinkki ja äiti sininen :3

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi vasta nyt, ja täytyy sanoa että tämä on aivan ihana! Sulla on tosi kiva ja omanlainen tyyli joka jää mieleen ja pääset varmasti pitkälle. Mun on tosi helppo luoda mielikuva vaikkapa sun kuvittamasta lastenkirjasta tai ihan mistä vaan + vaikutat todella mukavalta + ulkoasu on harkittu ja mieleenpainuva kaikessa yksinkertaisuudessaan, kallot ovat söpöjä :3

  Jään stalkkailemaan c;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihan älyttömästi! :3 piristit.

   Poista
 3. Mietinki että tutulta vaikutat ja niihän se on et oon eksyny tänne jo muutamii kertoi aiemminki! Tää on tosi ihana blogi ja sä oot nii lahjakas!! Keep on going!! (-:

  VastaaPoista
 4. Hauska eläin :) Värikäs, niinkuin sun piirustukset aina. Mäkin perustin nyt blogin piirustuksilleni. Mun piirustukset nyt ei ole läheskään yhtä hienoja kuin sun, mutta mitäs väliä sillä on :D

  www.mustettasormissaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Käytätkö sä muuten paljon blenderiä ProMarkereilla piirtäessäsi? Ja mä en kyllä tajua, miten osaat piirtää niin hienosti, vaikka hyviä ne tussit ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse asiassa käytä yhtään, koska en ole ikinä tajunnut miten se toimii, vaikka mulla sellanen onkin :D hävettää..

   Poista
 6. Tuolla olisi sinulle aivopierusta syntynyt räpellys :3

  http://elluskainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, oon niin otettu! Kiitos kiitos kiitos :3

   Poista