4. heinäkuuta 2013

Persikanvärinen pegasos

Mitäpä tästä sanomaan.. Paitsi tietysti se, että skanneri temppuili oikein urakalla tätä skannatessa ja vaikken aggressiivinen ihminen olekaan niin olisi ollut erittäin nautinnollista vähän hyppiä sen skannerin päällä ja hieman vain kirveellä hakata sitä. Että sellaista. En loppujen lopuksikaan saanut tähän kuvaan tuota häntää kokonaisena, tyytykää tähän. Ja rajahtan on siis tehty Stabilolla ja väritys ProMarkereilla.

18 kommenttia:

 1. Sun banneri on niin söpö. :3 Ja osaat piirtää tosi hyvin (: Aluksi en edes tajunnut blogin ideaaa, mutta kyllä sekin tästä selvisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 ja hyvä kun sanoit, pitää ehkä tehdä joku pieni esittelyboksi blogista!

   Poista
 2. Tää on vaan niin mahtava blogi, kun oot taitava! :)

  VastaaPoista
 3. Hei piirrä sellainen horatsun näkönen my little pony, nykyiset on iha liian ällösöpöjä että oon aivan varma että jokaisen pikkuponin sisällä asuu edes pieni horatsu :D haha, onneks mul alko viikonloppu taas tämmönen iha älytön idea xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon just piirtämässä My Little Ponyä, voinkin hyvin piirtää siitä sellasen :DD kiitos ideasta

   Poista
  2. Miksei nä mun loistavat ideat tullu aikoinaan kuviksen tunneil. Dääm, meen ens syksynä pikkuveljen puolest kuvistunneil ku mä pursuan näit ideoit... en toki ole varma mahtaako yläkoulun opettajat arvostaa horatsu-ponia :D

   Poista
  3. Haha, ehkä ne ei osais arvostaa :D mullakaan ei ikinä tullu mun parhaat ideat kuvistunneilla ja sitten vaan makasin kaikki tunnit pöydällä D:

   Poista
 4. hah, ei vitsi kui söpö :) oot ihan tajuttoman hyvä!

  VastaaPoista
 5. Voi ku ihana blogin aihe ja erillaine! Ihania myös nää sun piirrustukset :)
  http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. ihania piirroksia! tosi kiva blogi, kun erottuu massasta! :)

  VastaaPoista