8. heinäkuuta 2013

My Little Pony

Piirsin My Little Ponyn, osittain Katarinan toiveesta. Ja se on osittain Katarinan toiveesta siksi, että olin jo aloittanut tämän piirtämisen kun toive tuli! Että sellaista. Rajat on tehty Stabilolla ja väritys ProMarkereilla, yllätys yllätys!

17 kommenttia:

 1. Näitä mun omituisia toiveita taas, mut voisitkohan piirtää jonkinlaisen supermieskilpikonnan? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva vaan kun joku toivoo jotain :3 voin piirtää jossain vaiheessa, multa on jo kerran toivottu kilpikonnaa (tosin ei supermieskilpikonnaa!) ja julkasen sen vaan ensin c:

   Poista
 2. Nää piirustukset sopis niin ihanasti johonkin lasten kirjoihin tai esim. vihkojen tms. kansiin! Ootko harkinnu kuvittajan alaa? :) Tosi hienoja!
  http://inkaiscatchingdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Jossain vaiheessa olin varma, että rupean kuvittajaksi tai jotain, mutta nyt en enää olekaan niin varma. Saas nähdä, päädynkö sille tielle c:

   Poista
 3. hienoin my little pony minkä oon nähny ! :3

  VastaaPoista
 4. Aika rock-poni ;)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. vähäkö hieno :)! ja kiva tää blogin nimi :D

  VastaaPoista
 6. Tää on sun työksi jotenkin kamalan masentava ja synkkä! Olisin odottanut jotain pinkki-limenvihreä-keltaista tai jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivoin horo-ponia ja tää onnistuikin tosi hyvin. Oon meinaan aivan satavarma että sen ällösöpön kuoren alla asuu pieni biatch ! :D kiva kun teit tästä tämmöisen alkuperäisen ponin eikä sitä rumaa nykyistä :D

   Poista
  2. Oikeastaan asia on ihan päinvastoin, mun normaali piirrostyyli on vielä tästäkin synkempi ja värittömämpi, mutta blogiin eksyy yleensä vain noi kaikista värikkäimmät kuvat. Kaikki, jotka mut tuntee ja tietää kuinka synkkä ja iloton ihminen olen, ei usko että piirrän mitään näin värikästä :D:D mut joo, tein tästä alkuperäsen ponin koska inhoon niitä nykysiä D:

   Poista
 7. Halusit arvostelun blogistasi, joten...

  Ulkoasu tylsä perusvalkoinen, mutta toisaalta, jos se olis värikkäämpi tms. se ehkä veisi liikaa huomiota piirroksiltasi. Banneri on kiva ja taideteoksesi ihan aww. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 ja ulkoasu on valkoinen ja tylsä nimenomaan siitä syystä, ettei se veisi huomiota piirroksilta.

   Poista