31. heinäkuuta 2013

Ankat

Piirsin kaksi erilaista ankkaa. Toinen on suhteellisen tavallinen kumiankka ja toinen on saanut vaikutteita elokuvassa Painajainen ennen joulua olleesta leluankasta. Rajat on tehty Stabilolla ja väritys ProMarkereilla.

9 kommenttia:

 1. ihan kivoja nää sun piirrokset ja kiva idea tää tämmönen blogi (: Mietin vaa ku nää sun piirrustukset on välillä tosi yksinkertasia, että olis kiva nähdä jotain hieman haastavampaa, koska sun lahjat todellakin riittäis siihen!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! c: voisin toki julkaista niitäkin piirroksia, jotka on hiukan vaikeammin piirrettyjä ja silleen, mutta yleensä se tyyli on niin erilainen kuin näiden töiden, mitä täällä on, etten ole viitsinyt. Mutta katsotaan nyt, ehkä voisin lisätä sellaisiakin tänne :-)

   Poista
  2. hei joo oon kans miettiny et ois kiva jos ois jotai taustaa tms. joskus!:3

   Poista
  3. (eka ano) Lisää ihmeessä! Kun tulee kaikkea erilaista niin se saa lukijat kiinnostumaan, välillä kun tulee erilaisia piirrustuksia, tai vaikka jos joskus koitat maalata jotain jne. niin se lisää mielenkiintoa, ja varmasti lukijoita ;)

   Poista
  4. Kiitos vinkeistä! Voisin alkaa taas tehdä taustoja enemmän, on täällä jo muutama taustallinenkin piirros. Ja maalatakin voisin enemmän c: tai no maalaanhan mä paljon mutta on tullut julkaistua vaan yks maalaus.

   Poista
 2. Mulla tulee mieleen ihan habbo-hotel näist ku sielhän oli joskus sillo niit ankkoi eks ollukki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai :D en yhtään tiiä, en oo siellä paljonkaan ollut.

   Poista