16. kesäkuuta 2013

Zombipupunen

Kyllästyin vähän aikaa sitten totaalisesti edelliseen blogiini, joten päätin nyt sitten luoda blogin, jossa pääasiassa esittelen piirroksiani ja maalauksiani. Minulle saa myös heittää täällä ideaa, mitä voisin piirtää/maalata! Ja muutenkin olisi kiva kuulla mielipiteitä töistäni. En taida nyt vielä ruveta vääntämään mitään esittelyä itsestäni, ehkä sitten jossain vaiheessa kun se on oleellisempaa.
Piirsin tällaisen pupun vähän aikaa sitten, olen siihen hyvin tyytyväinen. Kani ja tausta ovat siis itse piirtämiäni molemmat, rajaukset on tehty Stabiloilla ja väritys ProMarkereilla.

26 kommenttia:

 1. Vähä söpö :) mäki haluun osaa piirtää.

  VastaaPoista
 2. Ihana :3 Onneks et lopettanu bloggaamista! Alko surettaan ku huomasin että edellinen blogis oli poistettu mut onneks löysin nyt tän! :)

  VastaaPoista
 3. vähäks oot hyvä värittää noil promarkereil, mulla tulee semmosia laikkuja aina :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti! Ja mullakin tuli aluksi mut nyt oon oppinu värittää silleen ettei tuu kovin paljon, kyllähän niitä on jos tarkasti kattoo..:D

   Poista
 4. ite en tiedä oikeestaa mitään noist erikois kynistä, mulla on vaan semmosia kyniä, jotka levittyy kun niihin laittaa vettä (: Oot taitava!

  http://jezzinkosmetiikkaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ei noi ProMarkerit mitään kovin erikoiskyniä ole, toimivat ihan samalla tavalla kuin normaalit tussit mutta ovat vähän laadukkaampia.

   Poista
 5. waau osaat kyllä piirtää! ja tää piirros on vaan jotenki niin sulonen.. tykkään kovasti :3

  VastaaPoista
 6. Osaat kyl hienosti ja nätisti piirtää :) ja kiitos et kommentoit munkin blogia. Ja toivotaan että noil mun ohjeil saisit orkideas pysyy hengis (: jos tulee lisää kysyttävää tohon aiheeseen tuu käymään mun blogissa vaan uudestaan! http://elamaa-orkideana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Apua ku ihania nää sun kaikki piirrustukset! :D Oot kyllä taitava!

  ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Enpä heti arvais, jos tää kuva olis jossain lehdessä tms. että tää on ihan itte piirretty. Nää sun kuvat alkaa meinaan olemaan tietokonelaatua! Tää olis myös söpö julisteena (:!!

  VastaaPoista
 9. Oikeesti nää piirustukset on niin upeita, että jos näitä sais käyttää, pistäisin ne kehyksiin ja tulevan asuntoni seinälle koristamaan! Nää tekis sisustuksesta mielenkiintoisen! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vois olla aika jännä sisustus :D voisin alkaa tehdä näistä julistekokoisia ja rikastua X3 tai ehken rikastuisi..D:

   Poista
 10. nää piirustukset on kyl tosi upeita !

  VastaaPoista
 11. Oi, sullahan onkin tällainen hieman erilaisempi blogi! Voisit kuule keskittää postauksia, niin ettei olisi aivan niin vasemmalla laidalla. Kuvat ovat juuri sopivankokoisia, ei liian isoja eikä pieniä. Blogin nimi on mukavan erilainen, ja tykkään otsikon fontistakin. Mutta mistä mahtaa nimi olla peräisin? Olet mielestäni lahjakas piirtämään, ehdottomasti kannattaa jatkaa.. Laitahan hieman jotain muutakin tuonne sivulle koristamaan, ja vaikka ihan sellanen Lukijat-gadget josta näkyy kaikki lukijat. :)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tahtoisin keskittää postaukset mutten tiedä miten, olen tyhmä D: Blogin nimi tulee siitä, kun viimeksi lopetin blogin pitämisen ja ajattelin, että perustan uuden vasta kun lehmät lentävät :D joten nyt lehmillä on siivet koska minullakin on uusi blogi. Lukijat-gadgetin ulkonäöstä en tykkää joten sitä en sinne laita, jotain muuta olen kyllä lähiaikoina laittamassa :)

   Poista
 12. Sä piirrät näitä ite??:D ihan mahtavia ja tosi omaperäinen blogi sulla!:)

  VastaaPoista